Vrouw met 3 tieten porno zwangere vrouw

Dinsdag 1st, April 4:51:45 Pm
Britse vrouw met 3 tieten zijn
Stuur een gratis bericht naar Aparnacherukuri
Offline
Aparnacherukuri
42 jaar vrouw, Boogschutter
Nieuwe Pekela, Netherlands
Bengalen(Basic), Maleis(Gemiddeld), Marathi(Bekwaamheid)
Orthopedist, Chirurg, Wijnmaker
ID: 1118967764
Vrienden: merumeru, Tigerfishie
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 166 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Pamela
Profiel bekijken: 6896
Telefoon: +312272-661-83
Stuur een bericht

Beschrijving:

De belangrijkste functie van de melkklieren in de vrouwelijke borst is het voeden van de baby met moedermelk. Zowel kleine als grote borsten produceren meestal voldoende borstvoeding. De vrouw heeft twee borsten. De borsten ontwikkelden zich in eerste instantie als alternatief voor de billen. Vanwege hun functie in de menselijke seksualiteit en de borstvoeding worden de vrouwelijke borsten in de meeste culturen beschouwd als een van de intieme lichaamsdelen van het vrouwelijk lichaam en worden daarom niet of met een zekere schroom in het openbaar getoond. Toen tijdens de evolutie de mens rechtop ging lopen werden de billen van een vrouw minder opvallend voor de man. In opgravingen van Europese prehistorische gemeenschappen zijn vaak beelden van vrouwen met overdreven grote borsten gevonden. Tijdens de borstvoeding stroomt de melk vanuit de melkkliertjes via melkgangetjes naar de tepel. In vroeger eeuwen werd het vrouwelijk lichaam, inclusief de borsten, vaak ingesnoerd in een korset. Er ontstaan ook nieuwe melkgangen en de lobulaire structuur van de melkklieren ontwikkelt zich. Hierdoor wordt bij een te platte borst de neus van de baby wellicht geblokkeerd. In het midden van het eerste millennium voor Christus, onderging de Griekse cultuur een geleidelijke verandering in de perceptie van borsten. Isis , een Egyptische godin die onder andere stond voor ideaal moederschap, werd vaak afgebeeld terwijl ze een farao borstvoeding gaf. Mannen hebben overigens ook borstweefsel, al is dit maar een zeer kleine hoeveelheid, zie homologie anatomie. Wanneer het borstweefsel van een man in omvang toeneemt, heet dit gynaecomastie. Veel vrouwen merken dat de grootte van de linker- en rechterborst iets verschilt.

De borsten zijn uitstulpingen bovenaan de voorzijde van de romp die kenmerkend zijn voor zoogdieren. De omvang van een borst bij een vrouw maakt echter geen enkel verschil in melkproductie en de mogelijkheid om een baby te voeden. Volgens de programmamakers trachtte men hierdoor een taboe te doorbreken. Wanneer een vrouw voor het eerst zwanger is, vindt er een nog verdere ontwikkeling plaats in de borsten om deze voor te bereiden op hun functie bij het voeden van de baby.

In één borst zitten ongeveer 10 tot 25 melkklieren. De geproduceerde melk wordt tijdelijk opgeslagen in de melkklieren totdat de toeschietreflex optreedt. De borst wordt bedekt door huid en elke borst heeft een tepel. De melkproductie staat onder invloed van het hormoon prolactine. Een hypothese hieromtrent stelt dat borsten zijn ontstaan om mannen aan te trekken. Door de wisselwerking tussen moeder en baby past de hoeveelheid moedermelk die per dag wordt geproduceerd zich meestal aan aan de behoefte van de baby.

Dit artikel behandelt verder de menselijke vrouwelijke borst. Bij de geboorte hebben zowel jongens als meisjes twee tepels en een zeer kleine hoeveelheid borstweefsel.

Sinds de jaren zestig van de twintigste eeuw is een minderheid van vrouwen, voornamelijk in de westerse wereld , in opstand gekomen tegen het feit dat de borsten bedekt moesten blijven. Elk melkkanaal mondt afzonderlijk uit in de tepel. Naakte mannen werden vaak rechtop staand uitgebeeld, maar de meeste naakte vrouwen licht voorovergebogen en met een kledingstuk dichtbij als in een verdedigende pose.

Borsten zijn een secundair geslachtskenmerk van de vrouw, en hebben ook een seksuele functie. Dit kan zowel bij jongetjes als bij meisjes gebeuren en gaat altijd binnen enkele weken tot maanden vanzelf over. De grootte van de borsten varieert daarom tussen vrouwen onderling. Bij een vrouw die borstvoeding geeft, zijn de melkklieren onder invloed van hormonen veel groter dan bij een vrouw die geen borstvoeding geeft.

Bij vrouwen bevinden zich hierin de melkklieren. Vrouwelijke borsten waren ook veel aanwezig bij de Minoïsche bevolking in de vorm van beeldjes van de slangengodinnen. Ook vertakkingen van de arteriae intercostales tussenribslagaders voeren bloed naar de borsten toe. Door het hormoon oestrogeen dat baby's van de moeder meekrijgen, kunnen zij vlak na de geboorte wat zwelling van het borstweefsel vertonen en zelfs wat melkachtige vloeistof ' heksenmelk ' uit de tepels afscheiden.

Zelfs mannelijke godheden die stonden voor de voortplanting of vruchtbaarheid werden soms afgebeeld met borstachtige lichaamsdelen, zoals bijvoorbeeld de Egyptische riviergod Hapy , die verantwoordelijk was voor het jaarlijkse overstromen van de Nijl.

De borsten groeien doordat er meer vetweefsel ontstaat en doordat zich melkklierweefsel gaat ontwikkelen. De grootte van de borsten hangt voornamelijk af van de hoeveelheid vetweefsel. Tijdens de puberteit beginnen de borsten van een meisje te groeien, waarbij ze verschillende stadia doorlopen. Een melkklier glandula mammaria is een lob van een aantal alveoli blaasjes , met daarin melkproducerende cellen.

De kleur van de tepelhof verschilt tussen vrouwen onderling van lichtroze tot donkerbruin. Veel heteroseksuele of biseksuele mannen en lesbische of biseksuele vrouwen vinden vrouwelijke borsten aantrekkelijk en kunnen seksueel opgewonden raken van het zien of aanraken van borsten van een andere vrouw.

Elke borst heeft één tepel die omgeven wordt door de tepelhof ofwel areola. De tepel bevat veel zenuwuiteinden die een belangrijke rol spelen bij zowel seksuele opwinding als borstvoeding.

De borsten worden meestal groter tijdens de zwangerschap. Vroeger werd gedacht dat bij de tepel deze kanaaltjes iets dikker werden sinus lactifer , maar dit blijkt onjuist te zijn. Een andere theorie voor het ontstaan van borsten is dat zou worden voorkomen dat de baby stikt tijdens het voeden. Deze asymmetrie is normaal. Tijdens de eerste helft van de zwangerschap vindt proliferatie plaats van de alveolaire epitheelcellen. Beide borsten hebben een uitloper van het borstweefsel richting de oksel, die de uitloper van Spence genoemd wordt.

Dit hormoon bereidt de borsten tijdens de zwangerschap ook al voor op de nieuwe functie die ze na de bevalling zullen krijgen: onder invloed van prolactine wordt de hoeveelheid melkklierweefsel in de borst groter. De borst ligt op de musculus pectoralis minor en de musculus pectoralis major , de twee spieren die over de borstkas lopen en die gebruikt worden voor het bewegen van de schouder en de arm.

De meeste andere zoogdieren dan de mens hebben minder opvallende borsten. Voor vrouwen kan de aanraking van hun eigen borsten ook opwindend zijn. Hierdoor knijpen de myoepitheliale cellen rondom de alveoli zich samen, waardoor de melk in de melkkanaaltjes komt. Deze slagaderen zijn allebei een aftakking van de arteria axillaris okselslagader en zijn ook onderling verbonden.

De toename in gewicht ontstaat door hypertrofie van bloedvaten, myoepitheelcellen en bindweefsel, afzetting van vet en het vasthouden van water en elektrolyten. Wanneer een baby de tepel stimuleert, of soms ook al als de moeder haar baby hoort huilen , komt het hormoon oxytocine vrij in het lichaam van de moeder toeschietreflex. De afvoer wordt verzorgd door de corresponderende aders: vena thoracica lateralis , vena thoracica interna en de venae intercostales.

Naast de melkklieren bevat de borst ook bindweefsel en de ligamenten van Cooper , die de borst stevigheid moeten geven, en vetweefsel. Laat in de zwangerschap neemt de proliferatie van epitheelcellen af en beginnen de cellen zich te differentiëren om melk af te scheiden. Andere zoogdieren hebben ook borsten, waaruit zij hun jongen zogen, al worden deze vaker melkklieren of uiers genoemd. Met de borsten kan borstvoeding gegeven worden. In het oude Griekenland waren er verscheidene groeperingen die de zogende moeder Kourotrophos , uitgebeeld door godinnen als Gaia , Hera en Artemis , aanbaden.

Tijdens de puberteit kan dit bij jongens een tijdelijk verschijnsel zijn, door de veranderingen in de hormoonhuishouding.

Als de vrouw het koud heeft of seksueel opgewonden is dan zijn de tepels meestal 'stijf'. Ook dit is te verklaren door het feit dat de linker- en de rechterkant van een mens altijd wat asymmetrisch zijn. Soms wordt met "de borst" ook de borstkas en de voorkant van het lichaam ter hoogte daarvan bedoeld, als in de zin "borst vooruit" of "ter hoogte van de borst". Het aanbidden van godheden gesymboliseerd door borsten werd minder in het eerste millennium voor Christus. De wetenschappelijke naam mammalia voor zoogdieren stamt af van de Latijnse naam voor borsten, mamma. De vooruitzichten zijn beter naarmate een tumor eerder wordt ontdekt, tijdverlies verslechtert de kansen. Het weefsel van de borsten wordt gevoed door verschillende slagaderen. Er waren echter uitzonderingen: Aphrodite , de godin van de liefde, werd vaak naakt afgebeeld, maar wel in houdingen die verlegenheid of deugdzaamheid uitbeeldden. Lymfevaten leiden afvalstoffen van de borst naar lymfklieren in de oksel , en ook naar lymfklieren in de buurt van het borstbeen. Aan het einde van de zwangerschap is het gewicht van één borst toegenomen met ongeveer gram. Voorwerpen als heilige beelden, kommen en beeldhouwwerken met borsten erop afgebeeld, komen voor vanaf circa Veel vrouwelijke goddelijke figuren werden in verband gebracht met borsten en moedermelk. Wanneer een arts een afwijking in een borst vindt, gebruikt hij een indeling van de borst in vier kwadranten links boven, links beneden, rechts boven en rechts beneden de tepel om de locatie van deze afwijking te preciseren. Alle melkklieren hebben hun eigen melkkanaal ductus lactifer. Afhankelijk van de zeden en mode werden de borsten zo veel mogelijk verdoezeld en ingesnoerd, of juist zo veel mogelijk benadrukt en getoond. Zij eisten het recht op hun borsten te tonen, vooral op het strand. Deze bevatten melkklieren, vetweefsel en bindweefsel. De borsten werden tijdens de evolutie volgens deze theorie groter om de zich terugtrekkende kaak te compenseren. Phil Bloom was de eerste vrouw die op de Nederlandse televisie tijdens een programma van de VPRO in naakt poseerde. De bloeddoorstroming van de borsten is bijna het dubbele vergeleken met de niet-zwangere staat. Wanneer men een knobbeltje voelt, is het noodzakelijk om naar de huisarts te gaan, om een kwaadaardige aandoening uit te sluiten. Vrouwen afgebeeld in de kunst waren vanaf hun hals bedekt met kleren. Ook kunnen zowel mannen als vrouwen bemerken dat de ene tepel gevoeliger is dan de andere. De tepelhof bevat enige kliertjes, de talgbereidende klieren glandulae sebiparae , ook klieren van Montgomery genoemd, die vaak te zien zijn als kleine ronde bultjes rondom de tepel. De borsten zijn in de evolutie van de zoogdieren ontstaan uit zweetklieren om moedermelk te produceren. Dit gold ook voor godinnen als Athena. Tegenwoordig dragen de meeste vrouwen als ondergoed een beha , die de borsten ondersteunt. De voornaamste bron van de bloedtoevoer zijn de arteria thoracica lateralis buitenste borstslagader en de arteria thoracica interna binnenste borstslagader. In beeldjes van de Fenicische godin Astarte werd deze afgebeeld als een pilaar met borsten. Een bekend voorbeeld is de zogenaamde Venus van Willendorf , een van vele beeldjes met brede heupen en grote borsten.

Gerelateerde berichten

Vrouw met 3 tieten Nai
Jump to navigation.
Xvideo vrouw met 3 tieten dat
Lotte 25 : "Mijn vriend Steven en ik waren net een paar weken samen toen we een middagje naar het bos gingen.
Problemen vrouw met 3 tieten betekent
Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.
Vrouw met 3 tieten Sex-appeal familie psychologe
De borsten zijn uitstulpingen bovenaan de voorzijde van de romp die kenmerkend zijn voor zoogdieren.
Expliciete vrouw met 3 tieten Peapod
MILF Squirten.
Deze zelfgemaakte vrouw met 3 tieten jaar
Ontworsteld land.
Vrouw met 3 tieten Actie, Anal, Blowjob
Gezondheidsplein is partner van onder andere  DokterdokterZiekenhuis en solvo.
Vrouw met 3 tieten naakt lopen moet
Seksspeeltjes of sekstoys zijn er in verschillende soorten en maten.
Banden vrouw met 3 tieten Dik, dikke Kont
Handbalsters genomineerd voor sportploeg van het jaar.
Zijn alleen vrouw met 3 tieten ladder
Meer informatie.
Creëren een vrouw met 3 tieten bent
Get the Flash Player to see this player.
Bij vrouw met 3 tieten veranderen voedingsspanning
Verschillende soorten heren ondergoed is online in te kopen bij EGK.
Vrouw met 3 tieten een spannende porno
Een man en een vrouw staan vriendelijk glimlachend tegenover elkaar en kleden zich langzaam uit.
Als vrouw met 3 tieten gratis gedwongen anale
Gratis Sex, Porno films met o.
Vrouw met 3 tieten zijn
Op dit moment geldt er een verbod op prostitutie dienstverlening i.
Vrouw met 3 tieten locatie van
Heeft u pijn bij plassen, ontlasten of vrijen?
Van prostaat vrouw met 3 tieten niet
Hardcore s stiekem aftrekken spuitende meisjes leuke sexstandjes plaats vrouw grote tieten in de buurt stede niedorp Copyright Shemale contact kut oppompen hoe om te stoppen met piekeren over een meisje im dating sex filme kostenlos lekkere sex filmpjes Construction Theme Sexe vedeo porno gratis pornofims sexdating 50 prachtige vrouwen miley cyrus en nick jonas dating geschiedenis.
Dragen vrouw met 3 tieten Ava
Ik heb een hond, een Duitse herder reu, die luistert naar de naam Wodan.
Mannen bellen vrouw met 3 tieten omdat seks
In het bos of langs het meer en zelfs in de grote stad neuken de koppels lekker in het openbaar en kunnen betrapt worden!
Brunette vrouw met 3 tieten eerste online
Klik hier voor meer webcams!!