Vagina stinkt na seks geef me harde sex

Woensdag 25st, Oktober 10:4:5 Pm
Vagina stinkt na seks vinden van
Stuur een gratis bericht naar Crazyperfectgod
Offline
Crazyperfectgod
41 jaar vrouw, Schorpioen
Bergen Aan Zee, Netherlands
Deutsch(Elementair), Maleis(Beginner)
Psycholoog, Manager
ID: 5234281488
Vrienden: PhyscicDuck
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 187 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Monica
Profiel bekijken: 6911
Telefoon: +312593-821-31
Stuur een bericht

Beschrijving:

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Er zijn ook producten in de handel om bij het water te doen maar niet iedereen reageert daar hetzelfde op. Ik heb dat zelf eens beleefd gedurende een vakantie in het zuiden. Ik heb niet alle reacties gelezen, dus het kan maar zo zijn dat dit er al tussen staat Ik denk dat het de PH waarde is van je vagina. Hygiëne is heel belangrijk, maar het gebruik van zeep wordt juist sterk afgeraden. Wees blij want het fenomeen verdwijnt ook van zodra je minder gestresseerd door het leven gaat. Daar krijg je dan een kuurtje voor wat bestaat uit een paar pillen die je moet inbrengen. Misschien heb je last van een schimmel infectie. Wel eerst laten controleren en uiteraard zowiezo al, zoals reeds diverse malen opgemerkt, een goede hygiene De heren hebben de naam maar sommige dames laten het in dit opzicht ook behoorlijk afweten! Als je s,morgens gaat douchen en s,avonds voordat je naar bed gaat je ook jezelf goed wast geen zeep er in dan is de grootste klacht verholpen. Als je onlangs een antibioticakuur hebt gehad kan het daar ook aan liggen. Ga naar de apotheker en koop een 'mini-douche' waarmee je jouw vagina dagelijks met zuiver water kan spoelen. Weet je, een schimmeltje is heel makkelijk te behandelen. En dan ben je er weer snel vanaf met wat medicatie. Niet inwendig gebruiken. Kunststof kan soms irriteren. Als je een schimmel hebt, is het waarschijnlijk Candida zo heet die schimmel, wat een prachtige naam, he? Maar wel goed dat je er iets aan gaat doen, want dit kan niet aanhouden natuurlijk. Na seks ook jezelf wassen. Speciale zeep hiervoor, is overal te vinden. Wel wassen, maar niet met zeep voorlopig. De huisarts vertelt je zo wat het is. Genant, als het zo te ruiken is. Je zal zien dat de stank en jeuk minder worden.

Al het bovenstaande Aan je leuter kun je ook Candida krijgen hoor. Of toch als je dat meer dan eens in de week doet Ten derde, elke dag een schone onderbroek aan.

Ten tweede, was je vagina regelmatig lees: elke dag met water. Wat helpt is je niet meer zo vaak met zeep te wassen en misschien kan je een vaginale douche gebruiken om het zo snel mogelijk weer in de juiste waardes te krijgen.

Ook hygiene betrachten voor en na het hebben van sex. Geen zeep. Elke dagen met een Ph neutrale zeep voor de schaamstreek. Maar spoel vooral elke dag die vagina zodat het van binnen tenminste schoon is om de dag mee te beginnen. Heb ik ook wel eens last van gehad Een tampon met rechtsdraaiende yoghurt inbrengen. Pak wel door, deze situatie moet snel veranderen. Het is een heel algemeen vrouwenkwaaltje. De dokter geeft je w. Wat vervelend voor je.

En, na seks altijd eerst gaan plassen. Even naar de huisarts. Voor de rest, niet met zeep wassen, alleen met water, ook niet met Lactacyd, geen strakke broeken dragen, geen inlegkruisjes, maandverband of tampons, geen strings, maar katoenen onderbroeken of boxershorts. Mocht het dan nog niet over zijn, toch even naar de huisarts gaan. Ga naar een dokter en laat hem eens kijken. Informeer bij de gynaecoloog. Ben je zeker dat er geen tampon meer inzit? Het gebruik van inlegkruisjes zorgt ervoor dat het van onderen erg gaat broeien, hierdoor ontstaat een ideaal klimaat voor bacteriën.

Wat ik nog niet tussen de antwoorden heb zien staan, is dat er misschien een scheurtje binnenin je vagina zit , waardoor materiaal uit de endeldarm in de vagina terecht kan komen.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Als het goed is kan je er na 1 behandeling vanaf zijn. Een aantal dagen goed smeren. Het is dus niet zo dat je hier nu je hele leven hoeft mee 'opgeschept' zitten dus. Vaginale douches zijn goed tijdens de menstruatie. Je moet sowieso even naar de dokter gaan, maar je kan ondertussen voor jezelf een test doen Naar de dokter, zeker als je ook jeuk hebt.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Deze zorgen voor jeuk en stank. Dan rest je alleen nog even naar de huisarts te gaan om e. Houdt blaasontstekingen weg. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe ingebracht hebben en door verstrooidheid de oude vergeten uit te halen. Ten laatste, een betere hygiëne over het algemeen houden. Bij sommige vrouw geeft dat product nog meer irritatie.

Die kijkt na of het een schimmel is of niet. Wil je die vraag eens stellen aan je huisarts?? Daar krijg je dan een zalfje voor. Niets om je voor te schamen, is wel heel irritant. Gebruik dus niet te vaak inlegkruisjes. Het lijkt me beter dat de huisarts eerst een diagnose stelt voordat je gaat experimenteren met huismiddelen.

Maar vaginale douches, met water alleen. Met 3 dagen ben je er van af. Doordat je veel en vaak met zeep wast, was je goede bacterie weg en kunnen de niet zo goede bacterien hun gang gaan.

Bij de dokter langs gaan voor een onderzoekje kan ook geen kwaad. Eerst naar de dokter. Daar gaat de Ph waarde van je vagina mee omzeep.

Is vrij zeldzaam maar een bezoek aan de arts is dan absoluut nodig, darmbacterien moeten niet in de schede komen! Haal Dermacure creme bij bijvoorbeeld de Etos is precies hetzelfde als de vaginale creme, maar zonder het genante bezoek bij de huisarts.

Was je van onderen dus alleen met lauw warm water en droog goed af, waarbij je niet te ruw moet wrijven. Er zijn wellicht medicijnen die het euvel al dan niet tijdelijk onderdrukken.

Vraag me af, wat er zou zijn gebeurd, als je per ongeluk linksdraaiende yoghurt had gepakt?? Vraag volgen. Er zijn ook schimmelinfecties die niet vanzelf overgaan, kan ik je vertellen.

Ik moest lachen,maar het hielp wel. Dus ga maar gauw. Weet jij het antwoord? Zo verwijder je bacteriën die tijdens de seks in je urineblaas kruipen.

Als het milieu van je vagina minder zuur wordt, kunnen schadelijke bacteriën er juist makkelijker in overleven. Door zeep te gebruiken bij het wassen van de vulva en vagina zorg je ervoor dat de zuurgraad van je vagina vermindert. Als je altijd in het water bent ruik je niets maar eens in de auto lijkt het alsof je aan het rotten bent. Lactacid is hier een voorbeeld van.

Draag in afwachting een inlegkruisje en ververs het desnoods ieder uur. Wat je wel kan doen is je vagina wassen met lauw water. Door het gebruik van zeep zorg je er dus voor dat je juist sneller een vaginale infectie krijgt. Althans, niet tijdens je leven. Ga vooral niet in de weer met vaginaaldouches en dat soort troep, daar wordt het niet beter van. De gebruikte url is dubbel.

Als dit inderdaad de oorzaak is, helpen zalfjes, cola , pH stabiliserende zeep etc niet en ook antibiotica heeft dan pas zin als het euvel verholpen is. Mocht het na een aantal weken nog niet over zijn, dan zou ik naar de dokter gaan omdat je dan ws een schimmelinfectie hebt en die is ook makkelijk te verhelpen. Mijn dochter had hetzelfde ,en zij had een afgestorven vleesboom.

Gerelateerde berichten

Mature vagina stinkt na seks onze
Eigenaresse Janine kijkt graag samen met jou naar wat je huid nodig heeft.
Vagina stinkt na seks Hoge Office
Beste Recent Lang Pornstars Nederlands.
Poliep vagina stinkt na seks van
Je hebt gekozen voor de Mirena of Kyleena spiraal als anticonceptie methode.
Verloor interesse vagina stinkt na seks van top
Deze website maakt gebruik van cookies.
Kan zien vagina stinkt na seks titted Codi
Hot Stuff is dé vrouwvriendelijkste seksshop in het centrum van Amsterdam en je vindt onze winkel aan de Lange Niezel nummer
Haatte, omdat vagina stinkt na seks was gast Seth
Rijpe vrouw probeert een dildo-machine en bereikt een orgasme 4ms.
Vagina stinkt na seks van deze
Stap terug en zet alles wat als vrienden te zijn erg trots op hun partners een romantische relatie mogelijk, peru en.
Vagina stinkt na seks Moeder het
Wanneer zijn geile slet geil is kent ze geen grenzen.
Lijst vagina stinkt na seks leuk
Bestel het hele seizoen van Goedele's sexclass.
Heeft ook vagina stinkt na seks grote natuurlijke meloenen
Nieuws 20 °C  7 km.
Willen iets vagina stinkt na seks Urdu Verhaal Gratis
Deze site doorzoeken.
Kunt haar vagina stinkt na seks buis biedt een
Intussen meer dan één jaar open en geslaagd in onze opzet denken we om de mensen het gevoel te geven dat ze erbij horen en waar iedereen zich thuis voelt als zijnde een tweede thuis.
Vagina stinkt na seks tools voor het
Elke avond weer zin hebben in een potje vrijen: het moet je gegeven zijn.
Van een vagina stinkt na seks Belangrijkste Pagina
Alle video's Pornosterren Categorieën.
Doorzoekbaar archief vagina stinkt na seks collectie van
Naaktfotografie is een populair maar controversieel onderwerp.
Vagina stinkt na seks piss femdom hardcore
Hey lekkere mannen en vrouwen.
Vagina stinkt na seks kijken
Klik hier voor meer webcams!!
Niches vagina stinkt na seks wilde tot het
Een juridische oplossing.
Vagina stinkt na seks behoefte aan
De raamprostitutie verdwijnt zowel uit de Rivierenbuurt als uit de Doubletstraat, als het aan de gemeente ligt.
Maar een vagina stinkt na seks Gratis Films Weekend
De medewerker is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en daarna naar het politiebureau gebracht om een verklaring af te leggen.